banner

STEP Inhousedagen

STEP In-housedagen

STEP (Stichting Student en Praktijk) is een landelijke studentenorganisatie die al meer dan dertig jaar academici in contact brengt met advocatenkantoren en bedrijven. Door STEP In-housedagen bij alle grote en middelgrote (advocaten)kantoren en multinationals aan te bieden, zorgt STEP ervoor dat studenten en het bedrijfsleven met elkaar in contact komen, om zo de bestaande kloof tussen beiden zoveel mogelijk te verkleinen.

Wat zijn STEP In-housedagen?

afbeelding

De kernactiviteit van STEP is het organiseren van de STEP In-housedagen. Tijdens een STEP In-housedag presenteert een kantoor zich op eigen locatie aan de studenten. Iets wat als ontzettend leerzaam wordt ervaren.

De missie van STEP is het verkleinen van de kloof tussen academici en het bedrijfsleven. STEP biedt studenten de kans om de sfeer te bij een kantoor of bedrijf te proeven, maar biedt ook aan kantoren en bedrijven de kans om studenten beter te leren kennen op een gezellige en informele manier.

Inschrijvingen van deze dagen staat open voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in een juridische carrière. Zowel inschrijving als deelname is geheel kosteloos.

De STEP In-housedagen
verbinden student en praktijk sinds 1984

Ontdek de Zakelijke Wereld met STEP In-Housedagen

Bij STEP zijn we toegewijd aan het bieden van waardevolle kansen voor studenten om de zakelijke wereld te verkennen en te begrijpen. Daarom organiseren we regelmatig in-housedagen bij vooraanstaande advocatenkantoren en diverse bedrijven.

Onze in-housedagen bieden jou de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij gerenommeerde organisaties. Dit is jouw kans om de bedrijfscultuur te ervaren, te praten met professionals in het veld en te ontdekken welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn.

Tijdens deze evenementen krijg je de kans om:

  • De bedrijfscultuur en waarden te leren kennen.
  • Te netwerken met professionals en medestudenten.
  • Inzicht te krijgen in het dagelijkse werk en de uitdagingen in de branche.
  • Antwoorden te krijgen op al je vragen over jouw toekomstige carrière.

Houd onze website in de gaten voor aankomende in-housedagen en meld je aan om deel te nemen. Dit is jouw kans om een stap dichter bij een succesvolle carrière te komen. We hopen je binnenkort te verwelkomen bij een van onze evenementen!

Dus wil jij nou meer weten over de keuze van jouw toekomstige stage, master, werkstudentschap of andere carrièremogelijheid? Meld je dan nu aan voor de STEP In-housedagen!