De STEP In-housedag in 5 stappen

STAP 1: Inschrijven

Inschrijven voor de STEP In-housedagen doe je door een selectie te maken van kantoren die jij graag zou willen bezoeken en waarvoor jij ook beschikbaar bent.  Met één inschrijving kun je je voor 1 tot 7 kantoren opgeven. Vervolgens hoef je eenmalig je CV en cijferlijst(en) up te loaden op www.stepweb.nl. Een motivatie en (eventuele) stageverslagen toevoegen is optioneel. Na je inschrijving sturen we je een mail met inloggegevens waarmee je kunt inloggen op MySTEP. Voor de voorjaarsyclus is het mogelijk om je in te schrijven in de maanden februari en maart. Voor de najaarscyclus is het mogelijk om je in te schrijven in september en oktober.

 

STAP 2: Selectie kantoren

Nadat de inschrijvingen sluiten, stuurt STEP alle gegevens door naar de kantoren waarvoor jij je hebt opgegeven. Desbetreffend  kantoor selecteert vervolgens voor hun In-housedag maximaal 25 studenten. Zodra het kantoor waarvoor jij je hebt ingeschreven haar selectie bekend heeft gemaakt geeft STEP dit aan je door. Wij streven er naar om dit uiterlijk 2 weken voor de desbetreffende In-housedag bekend te maken. Door in te loggen op MySTEP kun je zien of je al dan niet geselecteerd bent voor de In-housedag. Als je als reserve bent geselecteerd kun je nog steeds door het kantoor uitgenodigd worden. Houd de dag dus in ieder geval tot de bekendmaking van de selectie vrij!

 

STAP 3: Uitnodiging en voor-enquête

Na de bekendmaking van de selectie krijg je van het kantoor een persoonlijke email met daarin tijd, locatie en eventuele bijzonderheden voor de In-housedag toegestuurd. Voor de In-housedag plaatsvindt vragen wij je altijd een anonieme voor-enquête in te vullen. Deze gaat over je indruk van het kantoor vóór de In-housedag.

 

STAP 4: De In-housedag 

Eindelijk is het zo ver! Wij adviseren je netjes gekleed naar een In-housedag te komen, tenzij een kantoor anders heeft vermeld in haar uitnodiging. Mocht je onverhoopt niet kunnen, zorg dan altijd dat je op tijd afzegt bij zowel het kantoor als STEP! Dit in verband met de mogelijkheid voor STEP om nog reserves in te zetten en voor de kantoren die rekenen op een bepaalde hoeveelheid studenten. Als je later dan een week van tevoren afzegt zijn wij genoodzaakt je een boete te geven. 

 

STAP 5: Na de In-housedag

Na de In-housedag vragen wij je altijd een dag-enquête en een na-enquête in te vullen. Deze enquêtes dienen als feedback van de In-housedag voor de kantoren. Ook deze enquêtes zijn anoniem. Zo weten de kantoren hoe jij de In-housedag hebt ervaren en kunnen zij dit meenemen in de toekomst!

Inschrijven?

Kan hier!
223