AKD_Logo

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. Ze bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen ze dat bij AKD.

BakerMcKenzie

Baker McKenzie

Als veelbelovend advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij Baker McKenzie in één van hun gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan belangrijke, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten. In de Amsterdamse civiele praktijk werken ruim 100 advocaten verdeeld over de praktijkgroepen Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, Competition & Trade, Real Estate en IP/IT & Commercial. Op het notariaat van Baker McKenzie zijn ruim 20 kandidaat-notarissen werkzaam binnen het ondernemingsrecht en de fiscale praktijk bestaat uit 65 fiscalisten, verdeeld over de gebieden BTW/douane, loonbelasting, (internationale) vennootschapsbelasting en transfer pricing.

BarentsKrans

BarentsKrans

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor. Met 70 advocaten en notarissen werken zij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal. Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Ben jij scherpzinnig en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Brinkhof

Brinkhof

Brinkhof is hét nichekantoor op het gebied van technologie, communicatie en marktregulering. Zij adviseren en procederen voor toonaangevende cliënten als Google, WhatsApp en Unilever in dynamische en innovatieve sectoren zoals telecom, farmacie en media. Denk aan grensoverschrijdende merk- en octrooizaken, de regulering van nieuwe glasvezelnetwerken, maar ook aan onrechtmatige publicaties op internet, privacybescherming en IT-contracten. Brinkhof combineert het beste van een groot en een klein kantoor. Zij streven naar excellentie zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Clifford Chance

Clifford Chance

Clifford Chance is een van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. Zij beschikken in Amsterdam over de secties Corporate (incl. Antitrust, Energy & Infrastructure and Real Estate) Financial Markets Group Notary Tax, Pensions & Employment Litigation & Dispute Resolution (incl. IP). Het kantoor van Clifford Chance bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan transacties en opdrachten. 

CMS

CMS

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld. CMS biedt gespecialiseerde juridische en fiscale diensten. Met wereldwijd 4500 juridische professionals in 74 kantoren bieden zij hun cliënten technische expertise en strategische kennis. Zij onderscheiden zich daarbij door betrokkenheid en kennis van hun cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn.

De Brauw

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling.

Dentons Boekel

Dentons Boekel

Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van Boekel met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld. De vorming van Dentons Boekel biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons Boekel combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons Boekel realistische, hoogwaardige maatwerkoplos- singen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons Boekel opereert in de top van de markt. 

Ekelmans Meijer

Ekelmans & Meijer

Ekelmans & Meijer is een Haags advocatenkantoor met circa 40 advocaten en fiscalisten. Groot genoeg om te werken in gespecialiseerde secties met een interessante praktijk en klein genoeg om een onderling sterke band te hebben. Dat vinden zij prettig werken.

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice advocatenkantoor. Wereldwijd telt GT ruim 2000 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Mid- den-Oosten en Azië. Het kantoor, in het hart van Amsterdam, is in alle opzichten een jong en ondernemend kantoor waarbij service van de hoogste kwaliteit op de eerste plaats komt. 

HoganLovells

Hogan Lovells

Hogan Lovells is ontstaan door een fusie van de twee vooraanstaande internationale advocatenkantoren Lovells en Hogan & Hartson. Wereldwijd zijn er ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells werkzaam vanuit meer dan 45 kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika. Bij het Amsterdamse kantoor werken circa 100 mensen, waaronder meer dan 50 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten. Zij zien het als hun kerntaak om de internationale zaken- en financiële wereld vanuit diverse specialisaties op topniveau te adviseren. De beperkte omvang van hun kantoor in Amsterdam maakt Hogan Lovells een unieke speler op de markt. Het kantoor bevindt zich in een gloednieuw pand op de Zuidas. 

Houthoff

Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Hun 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat zij er voor hun klanten zijn. Zij richten zich op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij zij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken.

HVG Law

HVG Law

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door hun strategische alliantie met EY Tax maken zij deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van ruim 1600 juridische professionals. Door de verdeling van de activiteiten over vijf vestigingen in Nederland staan ze dicht bij de cliënt. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van de vestigingen relatief compact. Zij zijn actief binnen de praktijkgebieden M&A, Corporate & Commercial, Arbeids- recht, IE/IT/Privacy, Competition, Finance, Restructurering & Insolvency, Vastgoed, Financieel recht en Pensioenrecht. 

JonesDay

Jones Day

One Firm Worldwide. Jones Day is een internationaal opererend advocatenkantoor met de focus op het ondernemingsrecht, de procespraktijk en de financieringspraktijk. Met 43 kantoren op vijf continenten en meer dan 2500 advocaten is Jones Day één van de grootste advocatenkantoren ter wereld en de grootste in de Verenigde Staten. Ook in Nederland groeit Jones Day hard. In 2013 vestigde Jones Day zich in Amsterdam en sindsdien is het aantal advocaten bij Jones Day elk jaar verdubbeld. 

Kennedy van der Laan

Kennedy Van der Laan

Kennedy Van der Laan is, in 1992, klein begonnen als initiatief van elf jonge, ondernemende advocaten. Topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Inmiddels zijn ze ruim vijf-en-twintig jaar verder en het is Kennedy Van der Laan goed gegaan. Met ruim 100 advocaten is Kennedy Van der Laan inmiddels beland in de top twintig van zelfstandige advocatenkantoren.

Lexence

Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossinggerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, procesrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, huurrecht en omgevingsrecht. De ruim 130 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar zinvol andere adviseurs inschakelt in het binnen- en buitenland.  

Linklater

Linklaters

Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en zij zijn vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van hun kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen op het kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn ze actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben zij een notarieel team en een fiscale praktijk. 

Loyens Loeff

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is het kantoor vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Norton Rose

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 60 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Zij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam. 

Schaap

Schaap Advocaten Notarissen

Schaap Advocaten Notarissen is een middelgroot, onafhankelijk kantoor van advocaten en notarissen, gespecialiseerd in Ondernemings- en Vastgoedrecht. Zij leveren kwalitatief zeer hoogwaardige diensten aan gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Schaap Advocaten Notarissen zit al ruim een eeuw in Rotterdam, en dat laat natuurlijk z’n sporen na: ze zijn betrokken en flexibel, efficiënt
en resultaatgericht, open en informeel. En zij willen plezier hebben in hun werk. 

VanDoorne

Van Doorne

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij hun cliënten al bijna 90 jaar. Zij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik.

Wladimiroff

Wladimiroff Advocaten

Wladimiroff Advocaten is een boutique kantoor dat behoort tot de absolute top van de Nederlandse advocatuur, gespecialiseerd in financieel, economisch en fiscaal sanctierecht. Wladimiroff Advocaten legt zich sinds 1976 toe op deze vaak complexe rechtsgebieden. Zij worden gezien als een geduchte tegenstander voor de toezichthoudende en handhavende autoriteiten. Zij onderscheiden zich niet alleen door hun specialistische vakkennis, maar ook door bevlogenheid, creativiteit en passie voor het advocatenberoep. 

221