AKD_Logo

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. Ze bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen ze dat bij AKD.

logo A&O

Allen & Overy

Je vindt Allen & Overy aan de Apollolaan in Amsterdam. 190 veelal gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 36 partners, ondersteund door 145 medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Voor hun cliënten, nationale en internationale ondernemingen, doen we zaken die ertoe doen. Ze halen niet zelden de voorpagina’s van financiële dagbladen. 

AT Osborne

AT Osborne

AT Osborne lost ruimtelijke vraagstukken op. Met 150 consultants en managers werken we vanuit onze kantoren in Baarn, Brussel en Parijs aan ruimtelijke vraagstukken zoals de aanleg van de Noord-Zuidlijn, de totstandkoming van de Omgevingswet en de ontwikkeling van vliegveld Lelystad

BakerMcKenzie

Baker & McKenzie

Als veelbelovend advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij Baker McKenzie in één van hun gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan belangrijke, vaak internationale dossiers. En je hebt veel contact met cliënten. In de Amsterdamse civiele praktijk werken ruim 100 advocaten verdeeld over de praktijkgroepen Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, Competition & Trade, Real Estate en IP/IT & Commercial. Op het notariaat van Baker Mckenzie zijn ruim 20 kandidaat-notarissen werkzaam binnen het ondernemingsrecht en de fiscale praktijk bestaat uit 65 fiscalisten, verdeeld over de gebieden BTW/douane, loonbelasting, (internationale) vennootschapsbelasting en transfer pricing.

BarentsKrans

BarentsKrans

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambiteus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Ben je scherpzinnig en ben je bereid om je snel te ontwikkelen? Dan is BarentsKrans op zoek naar jou! 

Bird&Bird

Bird & Bird

Het team van Bird & Bird NL telt ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. De cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. De vakgebieden die de praktijk van Bird & Bird bestrijken omvatten onder meer bestuursrecht, commercial, corporate, data protection, employment, EU & mededingingsrecht, intellectueel eigendom, litigation, notariaat, outsourcing en tax. De sfeer binnen Bird & Bird wordt door de medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren.

Buren

Buren

Buren is altijd op zoek naar jonge ambitieuze en ondernemende advocaat-stagiair(e)s, kandidaat-notarissen of fiscalisten die in een groeiende (inter)nationale praktijk willen werken. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en de uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken.

CMS

CMS

CMS is de grootste juridische dienstverlener in Europa en is voortdurend op zoek naar talent. Met 3.000 juridische proffessionals hebben zij wereldwijd een top 10 positie in de zakelijke juridische dienstverlening. Hun ambitie is dan ook om deze positie door groei verder uit te bouwen. Ze helpen hun clienten bij het realiseren van hun ambities en dat doen zij ook voor jou. 
Hun motto? CMS - Your World First

CVDM

Commissariaat voor de Media

Vanuit een modern kantoorpand op de rand van het Mediapark in Hilversum volgen zij de activiteiten van publieke en commerciële media-instellingen. Wat gebeurt er met het geld dat de overheid in de publieke omroep steekt? Is er een duidelijke scheiding tussen redactionele content en commercie? Zijn er eerlijke concurrentieverhoudingen? Hoe pluriform en onafhankelijk is de nieuwsvoorziening? Hoe vullen ze het toezicht op nieuwe media in? Het Commissariaat voor de Media houdt al bijna 30 jaar toezicht op de naleving van de Mediawet. Zij bewaken de onafhankelijkheid, pluriformiteit en toegankelijkheid van het media-aanbod, nu én in de toekomst. Zo dragen ze bij aan de vrijheid van informatie in Nederland, een van de pijlers onder onze democratie. Ook houdt het Commissariaat toezicht op de naleving van de Wet op de vaste boekenprijs. Als zelfstandig bestuursorgaan staan wij tussen politiek en media-instellingen.

Dentons Boekel

Boekel Dentons

Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons Boekel combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons Boekel realistische, hoogwaardige maatwerkoplossingen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons Boekel opereert in de top van de markt.

Ekelmans Meijer

Ekelmans & Meijer

Ekelmans & Meijer is een Haags advocatenkantoor met circa 40 advocaten en fiscalisten. Groot genoeg om te werken in gespecialiseerde secties met een interessante praktijk en klein genoeg om een onderling sterke band te hebben. Dat vinden zij prettig werken.

Freshfields

Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields is één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen hen in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Ze zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90% en juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat. Binnen de organisatie zul je ervaren dat je carrière in het teken staat van ambitie en ontwikkeling. Ze hebben veel aandacht voor je ontplooiing. Juridisch inhoudelijk en ook als het gaat om vaardigheden. Wereldwijd werken bij Freshfields meer dan 2.500 juristen. In Amsterdam zijn ze met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor.

GreenbergTraurig

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice advocatenkantoor. Wereldwijd telt GT ruim 2000 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Hun kantoor in het hart van Amsterdam is in alle opzichten een jong en ondernemend kantoor waarbij service van de hoogste kwaliteit op de eerste plaats komt.

Heussen

Heussen

HEUSSEN is een onafhankelijk, internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam. Een kantoor met een duidelijke focus en een duidelijk doel: hun cliënten dat advies op het hoogste juridische kwaliteitsniveau bieden waar ze daadwerkelijk mee geholpen zijn. Zij geloven in een multidisciplinaire, oplossingsgerichte aanpak die verder gaat dan juridisch advies alleen. De (kandidaat) notarissen en advocaten van HEUSSEN werken nauw samen aan veelal grensoverschrijdende zaken. HEUSSEN heeft een sterk internationale focus. Hun cliëntenbestand omvat grote en middelgrote Nederlandse maar vooral internationale, buitenlandse bedrijven, waarbij cliënten uit met name Noord-Amerika, Europa en Azië ruim vertegenwoordigd zijn.

Holla

Holla

Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werkt Holla altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die zij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Hun hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop ze met hun medewerkers omgaan. Binnen bij Holla Advocaten volg je in het kader van de Holla Academy regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Bij Holla werken 120 medewerkers (legal en staf) verdeeld over de vestiging in ‘s-Hertogenbosch en de vestiging Eindhoven

JonesDay

Jones Day

One Firm Worldwide. Jones Day is een internationaal opererend advocatenkantoor met de focus op het ondernemingsrecht, de procespraktijk en de financieringspraktijk. Met 44 kantoren op vijf continenten en meer dan 2500 advocaten is Jones Day één van de grootste advocatenkantoren ter wereld en de grootste in de Verenigde Staten. Ook in Nederland groeit Jones Day hard. In 2013 vestigde Jones Day zich in Amsterdam en sindsdien is het aantal advocaten bij Jones Day elk jaar verdubbeld. 

Kennedy van der Laan

Kennedy van der Laan

KvdL is in 1992 klein begonnen, als een initiatief van elf jonge, ondernemende advocaten. Wereldveroveraars én -verbeteraars, dat wilden zij zijn. Topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Met rond de honderd advocaten en (kandidaat)-notarissen is Kennedy Van der Laan inmiddels beland in de top twintig van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

Lexence

Lexence

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Hun advocaten en notarissen werken volgens de wet van Lexence. Dat betekent dat zij anders met elkaar en met cliënten omgaan. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond staan.

Loyens Loeff

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is het kantoor vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Norton Rose

Norton Rose Fulbright

Het kantoor geeft juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Tijdens de STEP In-housedag zul je leren hoe een pitch in elkaar zit. Als geen ander weet jij straks hoe je een pitch succesvol voorbereidt en dat zal van pas komen tijdens zowel sollicitaties als gedurende de rest van jouw loopbaan.

Novagraaf

Novagraaf

Novagraaf is gespecialiseerd in de bescherming en het wereldwijde beheer van intellectuele eigendomsrechten. Met meer dan 350 professionals, waarvan circa 110 werkzaam zijn op ons hoofdkantoor te Amsterdam, werken wij dagelijks aan allerlei interessante IE-vraagstukken. We adviseren over de IE-strategie van onze cliënten, registreren merken, modellen, octrooien en domeinnamen, doen beschikbaarheidsonderzoeken, voeren oppositieprocedures, treden op tegen IE-inbreuken en corresponderen met onze agenten wereldwijd.

Pels Rijcken

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt, omdat we zaken doen die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want naast dat de Staat een belangrijke cliënt is, treden zij ook veel op voor grote commerciële bedrijven. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken werken in een van de negen secties, waarin vrijwel alle rechtsgebieden vertegenwoordigd zijn. Als full service kantoor staan ze regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk.

Rabobank

Rabobank

Samen sta je sterker en bereik je meer dan alleen. Dat is in het kort de coöperatieve gedachte van Rabobank. Bij Rabobank werken betekent dat je deel uit maakt van een internationaal juridisch netwerk. In het kantoor in Utrecht, slechts enkele minuten van het CS, werken meer 130 legal counsels en 18 in-house advocaten. Samen werken we aan het bankieren van de toekomst. We houden ons uiteraard bezig met de juridische aspecten van het in- en uitlenen van geld; de kernactiviteit van onze bank. Maar onze werkzaamheden zijn veel breder. De wijzigingen binnen en buiten Rabobank volgen elkaar in rap tempo op en beïnvloeden ons dagelijks werk in grote mate.

Simmons&Simmons

Simmons & Simmons

Werk je bij Simmons & Simmons, dan maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Zodra je start bij ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, werk je in een internationaal geörienteerd team. Je werkt nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit hun eigen, lokale expertise. Dat maakt je cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel.

Stibbe

Stibbe

Bij Stibbe werken circa 375 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan? Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken ze jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen ze al 106 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.

Van Benthem en Keulen

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 professionals in advocatuur en notariaat. Ze geloven in pro-actieve dienstverlening, hanteren een pragmatische aanpak en maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk met het serviceconcept vanDienst, waaronder een helpdesk, modelcontracten en prijszekerheid vooraf. Ze zijn een full-service kantoor en richten zich op grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zijn ze sterk vertegenwoordigd in de financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector. Particulieren zijn ze graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. 

VanDoorne

Van Doorne

Wanneer je bij Van Doorne werkt, werk je iedere dag met specialisten samen om de belangen van hun cliënten te behartigen. Dit doen zij op elke sector, op vele rechtsgebieden, zowel vanuit Amsterdam of Londen. Daarbij geloven zij in persoonlijke aandacht en een hechte samenwerking. Zowel met de cliënten als met elkaar. Van Doorne is groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben én klein genoeg om elkaar te vinden, 'de charme van een groot kantoor'.

Vistra

Vistra

Werken bij Vistra betekent werken in een dynamische en internationale organisatie met enthousiaste, ambitieuze collega’s die elkaar op een positief-kritische manier aanmoedigen om als team het beste resultaat te behalen. Een informele en weinig hiërarchische organisatie, waarin iedereen de ruimte en kansen krijgt om zijn of haar ambities na te streven. Hun Corporate Lawyers werken dagelijks aan juridisch uitdagende vraagstukken en staan continu in contact met hun klanten. Samen met een financiële collega vorm je een team en ben je het hele jaar door betrokken bij jouw klantvennootschappen.

221