AKD_Logo

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux.

Ze bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Zij werken graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.

Zo doen ze dat bij AKD.

BakerMcKenzie

Baker McKenzie

Als veelbelovend advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij Baker McKenzie in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan belangrijke, vaak internationale, dossiers. En je hebt veel contact met cliënten.

In de Amsterdamse civiele praktijk werken ruim 100 advocaten verdeeld over de praktijkgroepen Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, Competition & Trade, Real Estate en IP/IT & Commercial.

Op het notariaat van Baker McKenzie zijn ruim 20 kandidaat-notarissen werkzaam binnen het ondernemingsrecht en de fiscale praktijk bestaat uit 65 fiscalisten, verdeeld over de gebieden BTW/douane, loonbelasting, (internationale) vennootschapsbelasting en transfer pricing.

BarentsKrans

BarentsKrans

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor. 

Met 70 advocaten en notarissen werken zij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Ben jij scherpzinnig en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Brinkhof

Brinkhof

Brinkhof is hét nichekantoor op het gebied van technologie, communicatie en marktregulering. We adviseren en procederen voor toonaangevende cliënten zoals Heineken, Google en Unilever in dynamische en innovatieve sectoren zoals voedingsmiddelentechnologie, media en farmacie. Denk aan grensoverschrijdende octrooi- en merkzaken, onrechtmatige publicaties op internet, privacybescherming en IT-contracten. Onze cliënten zijn gedreven, concurrerend en innovatief; wij zijn dat ook. 

Clifford Chance

Clifford Chance

Clifford Chance is één van 's wereld toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecificeerde dienstverlening. We beschikken in Amsterdam over de secties Financial Markets Group, Corporate Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat. 

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar ze ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op een hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen. 

Dentons Boekel

Dentons Boekel

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van morgen?

Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van Boekel met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld. De vorming van Dentons Boekel biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. 

DLA_Piper

DLA Piper

DLA Piper is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Wij zijn gevestigd in ruim 90 steden en verdeeld over 40 landen. Onze klanten en medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. De vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Ekelmans Meijer

Ekelmans & Meijer

De wereld van Ekelmans&Meijer gaat verder dan wetten, regels en procedures. Hun wereld bevindt zich buiten. Op straat, in een bedrijf of op de bouwplaats, waar veel goed gaat maar soms ook niet. Conflicten los je niet alleen op met kennis van het recht. Daar heb je ook overtuigingskracht, diplomatie en sociale vaardigheden voor nodig. Zij zoeken naar de vraag achter de vraag en komen zo te weten wat cliënten echt willen.

GreenbergTraurig

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig is een Amerikaans multipractice advocatenkantoor.

Wereldwijd telt Greenberg Traurig ruim 2000 advocaten en 38 vestigingen op 5 continenten.

Greenberg Traurig Amsterdam bevindt zich in het hart van Amsterdam en is in alle opzichten een ambitieus en ondernemend kantoor.

HoganLovells

Hogan Lovells

Hogan Lovells is een vooraanstaand inter- nationaal advocatenkantoor. Wereldwijd zijn er ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells werkzaam vanuit meer dan 45 kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika.

Houthoff

Houthoff

WERKEN BIJ HOUTHOFF

Werken bij Houthoff maakt je sterker. Wij gaan ver om van jou een excellente advocaat, belastingadviseur of kanditaatnotaris te maken. Jij laat zien dat je het in je hebt. Jouw beste carrièrestap was nog nooit zo dichtbij. 

HVG Law RGB

HVG Law

Bij HVG Law doen ze zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, creativiteit en cliëntgerichtheid voorop staan. Ook hechten zij veel waarde aan transparante communicatie en zijn ze bereid een stap extra te zetten voor cliënten. Bij HVG Law begrijpen ze hoe belangrijk een goede samenwerking is met collega’s, cliënten en andere belanghebbenden. Daarom zoekt HVG Law mensen die relaties kunnen bouwen. Mensen die in staat zijn om motivatie, enthousiasme en betrokkenheid te kweken bij anderen die net als zij uitmuntend willen presteren.

Kennedy van der Laan

Kennedy Van der Laan

Vanaf de maan gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Welkom bij Kennedy Van der Laan. Als advocaten werken zij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Zij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van de klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en een betere advocaat komt tot betere oplossingen. Zo eenvoudig is het eigenlijk.

La Gro Geelkerken

La Gro Geelkerken

Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Dat is La Gro Geelkerken. Met advocaten die niet wachten op wat komen gaat, maar vooruit denken. Want wie voor een juridische uitdaging staat, is het meest geholpen met proactieve advocaten. Advocaten die prioriteiten stellen, keuzes maken én handelen. Advocaten die zich niet laten regeren door de omstandigheden, maar door hun besluiten. Ben jij benieuwd naar La Gro Geelkerken? Meld je aan voor de STEP In-housedag op donderdag 16 mei. 

Lexence

Lexence

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. De advocaten en notarissen van Lexence zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond staan. Zij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn voor het Echte Werk. Ben jij er klaar voor?

Linklaters

Linklaters

Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden van hoogwaardig advies voorziet bij belangrijke, complexe, grensoverschrijdende transacties en projecten. Wij staan onze cliënten bij op een scala van praktijkgebieden, waaronder ondernemings- en effectenrecht (o.a. kapitaalmartkttransacties) bankrecht, het bankwezen, herstructurering en faillissement, procesrecht, arbeidsrecht, belastingrecht en mededingingsrecht, en met betrekking tot sleutelsectoren in de economie zoals de energie sector, private equity en de financiële sector.

Loyens Loeff

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is het kantoor vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Norton Rose

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 60 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Zij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam. 

VanDoorne

Van Doorne

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij hun cliënten al bijna 90 jaar. Zij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik.

Schaap

Schaap

Schaap Advocaten Notarissen is een middelgroot, onafhankelijk kantoor van advocaten en notarissen, gespecialiseerd in Ondernemings- en Vastgoedrecht. We leveren kwalitatief zeer hoogwaardige diensten aan gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. We zitten al ruim een eeuw in Rotterdam, en dat laat natuurlijk z’n sporen na: we zijn betrokken en flexibel, efficiënt en resultaatgericht, open en informeel. En we willen plezier hebben in ons werk.

Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyersnetwerk en First Law International.

Wladimiroff

Wladimiroff

Ons kantoor is als advocatenkantoor uniek. Het is een boutiquekantoor dat behoort tot de absolute top van de nederlandse advocatuur, gespecialiseerd in financieel, economisch en fiscaal sanctierecht. Wladimiroff advocaten legt zich sinds 1976 toe op deze vaak complexe rechtsgebieden. Wij worden gezien als een geduchte tegenstander voor de toezichthoudende en handhavende autoriteiten. Wij onderscheiden ons niet alleen door onze specialistische vakkennis, maar ook door bevlogenheid, creativiteit en passie voor het advocatenberoep. 

221