AKD_Logo

AKD

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux.

Ze bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Zij werken graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak.

Zo doen ze dat bij AKD.

Allen&Overy

Allen&Overy

Onverwachte kansen en problemen komen steeds vaker op de weg van nationale en internationale ondernemingen; de cliënten van Allen&Overy. Daarop willen ze snel en effectief kunnen reageren.

Daarom is bij Allen&Overy - naast een hoog kwaliteitsniveau - creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen om onverwachte oplossingen.

Bijna even belangrijk vinden zij humor, lef en een hecht teamgevoel.

BakerMcKenzie

Baker McKenzie

Als veelbelovend advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij Baker McKenzie in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan belangrijke, vaak internationale, dossiers. En je hebt veel contact met cliënten.

In de Amsterdamse civiele praktijk werken ruim 100 advocaten verdeeld over de praktijkgroepen Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, Competition & Trade, Real Estate en IP/IT & Commercial.

Op het notariaat van Baker McKenzie zijn ruim 20 kandidaat-notarissen werkzaam binnen het ondernemingsrecht en de fiscale praktijk bestaat uit 65 fiscalisten, verdeeld over de gebieden BTW/douane, loonbelasting, (internationale) vennootschapsbelasting en transfer pricing.

BarentsKrans

BarentsKrans

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notariskantoor. 

Met 70 advocaten en notarissen werken zij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

Werken bij BarentsKrans betekent dat je deel uitmaakt van een ambitieus kantoor. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in aansprekende zaken voor toonaangevende cliënten. Ben jij scherpzinnig en wil je je snel ontwikkelen? Dan pas jij bij BarentsKrans.

Bird&Bird

Bird&Bird

Bird & Bird is een internationaal kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van sectoren zoals: Technology & Communi- cations, Life Sciences, Media en Energy & Utilities.

Zij hebben meer dan 1200 juristen in 29 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld.

Buren

Buren

Werken bij Buren is werken bij een groeiend kantoor met grenzeloze ambities. De zaken van Buren zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter.

Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren.

Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken.

CMS

CMS

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld.

CMS biedt gespecialiseerde juridische en fiscale diensten. Met wereldwijd 4500 juridische professionals in 74 kantoren bieden zij hun cliënten technische expertise en strategische kennis. Zij onderscheiden zich daarbij door betrokkenheid en kennis van hun cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn.

Deloitte Legal

Deloitte Legal

Deloitte Legal is een internationaal opererende juridische service provider die zowel zelfstandig als geïntegreerd met andere diensten van Deloitte klanten adviseert op de (rechts)gebieden Corporate/ M&A, Regulatory & Compliance, IP/IT & Commercial en Employment & Benefits.

Dentons Boekel

Dentons Boekel

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van morgen?

Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van Boekel met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld. De vorming van Dentons Boekel biedt een aantrekkelijk nieuw perspectief voor de cliënten van het kantoor en voor diens advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. 

Ekelmans Meijer

Ekelmans & Meijer

De wereld van Ekelmans&Meijer gaat verder dan wetten, regels en procedures. Hun wereld bevindt zich buiten. Op straat, in een bedrijf of op de bouwplaats, waar veel goed gaat maar soms ook niet. Conflicten los je niet alleen op met kennis van het recht. Daar heb je ook overtuigingskracht, diplomatie en sociale vaardigheden voor nodig. Zij zoeken naar de vraag achter de vraag en komen zo te weten wat cliënten echt willen.

Freshfields

Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields is één van de meest toonaan- gevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen hen in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Zij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90% en juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat. Ben jij ‘excellent, and not too serious’? Dan zijn zij op zoek naar jou!

GreenbergTraurig

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig is een Amerikaans multipractice advocatenkantoor.

Wereldwijd telt Greenberg Traurig ruim 2000 advocaten en 38 vestigingen op 5 continenten.

Greenberg Traurig Amsterdam bevindt zich in het hart van Amsterdam en is in alle opzichten een ambitieus en ondernemend kantoor.

Heussen

Heussen

HEUSSEN is een onafhankelijk, internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat gevestigd is in Amsterdam.

Een kantoor met een duidelijke focus en een duidelijk doel: hun cliënten dat advies op het hoogste juridische kwaliteitsniveau bieden waar ze daadwerkelijk mee geholpen zijn.

Zij geloven in een multidisciplinaire, oplossingsgerichte aanpak die verder gaat dan juridisch advies alleen.

HoganLovells

Hogan Lovells

Hogan Lovells is een vooraanstaand inter- nationaal advocatenkantoor. Wereldwijd zijn er ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells werkzaam vanuit meer dan 45 kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika.

Holla

Holla

Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk!
Zij kennen de business van onze cliënten. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken zij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die zij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en Holla is de toekomst.

Wil jij weten hoe het is om te werken bij Holla Advocaten? Maak dan hoogstpersoonlijk kennis met hen! www.binnenbijholla.nl.

HVG Law

HVG Law

Bij HVG Law doen ze zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, creativiteit en cliëntgerichtheid voorop staan. Ook hechten zij veel waarde aan transparante communicatie en zijn ze bereid een stap extra te zetten voor cliënten. Bij HVG Law begrijpen ze hoe belangrijk een goede samenwerking is met collega’s, cliënten en andere belanghebbenden. Daarom zoekt HVG Law mensen die relaties kunnen bouwen. Mensen die in staat zijn om motivatie, enthousiasme en betrokkenheid te kweken bij anderen die net als zij uitmuntend willen presteren.

JonesDay

Jones Day

One Firm Worldwide. Jones Day is een internationaal opererend advocatenkantoor met de focus op het ondernemingsrecht, de procespraktijk en de financieringspraktijk. Met 43 kantoren op vijf continenten en meer dan 2500 advocaten is Jones Day één van de grootste advocatenkantoren ter wereld en de grootste in de Verenigde Staten. Ook in Nederland groeit Jones Day hard. In 2013 vestigde Jones Day zich in Amsterdam en sindsdien is het aantal advocaten bij Jones Day elk jaar verdubbeld. 

Kennedy van der Laan

Kennedy Van der Laan

Vanaf de maan gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Welkom bij Kennedy Van der Laan. Als advocaten werken zij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Zij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van de klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en een betere advocaat komt tot betere oplossingen. Zo eenvoudig is het eigenlijk.

Lexence

Lexence

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. De advocaten en notarissen van Lexence zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond staan. Zij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn voor het Echte Werk. Ben jij er klaar voor?

Loyens Loeff

Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is het kantoor vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

NautaDutilh

NautaDutilh

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advoca- tenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn ze een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien ze mee in de wereldwijde juridische top. En omdat NautaDutilh onafhankelijk is, bepalen zij hun eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan zoeken zij jou!

Norton Rose

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 60 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Zij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam. 

Novagraaf

Novagraaf

Novagraaf is gespecialiseerd in de bescherming en het wereldwijde beheer van intellectuele eigendomsrechten.

Met meer dan 350 professionals, waarvan circa 110 werkzaam zijn op het hoofdkantoor te Amsterdam, werken zij dagelijks aan allerlei interessante IE-vraagstukken.

Ze adviseren over de IE-strategie van cliënten, registreren merken, modellen, octrooien en domeinnamen, doen beschikbaarheidsonderzoeken, voeren oppositie- en doorhalingsprocedures, treden op tegen IE-inbreuken en corresponderen met hun agenten wereldwijd.

Pels Rijcken

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Dagelijks deelt Pels Rijcken de mentaliteit om op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren ze elkaar het beste uit zichzelf te halen en stellen ze het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren ze zich dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen.

Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit. Wat hen onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is de bestuurlijk politieke antenne. Zij begrijpen hoe het is om te werken met complexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stakeholders. Ze weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Simmons&Simmons

Simmons & Simmons

Een wereldbaan bij Simmons & Simmons.

Werk je bij Simmons & Simmons, dan maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Zodra je start bij het kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, werk je in een internationaal georiënteerd team. Je werkt nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit hun eigen, lokale expertise. Dat maakt je cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel.

Stibbe

Stibbe

Wij zijn Stibbe. Wie ben jij?

Wij geloven in de klik.
Die is er, of die is er niet. En of jij hem bij ons vindt, of toch ergens anders, dat kunnen wij niet voor jou bepalen. Dat bepaal jij zelf.

Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam

Zoek jij een plek waar je je kunt ontwikkelen en snel eigen verantwoordelijkheden krijgt onder uitstekende begeleiding?


Bij Ten Holter Noordam advocaten komen we samen verder dan je denkt.

No-nonsense, laagdrempelig, een goede sfeer, hoge kwaliteit, expertise en hard werken om oplossingen te bieden aan onze cliënten.

Van Benthem en Keulen

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 professionals in advoca- tuur en notariaat. Wij geloven in proactieve dienstverlening, hanteren een pragmatische aanpak en maken hoogwaardige dienst- verlening toegankelijk met het servicecon- cept vanDienst, waaronder een helpdesk, modelcontracten en prijszekerheid vooraf. Van Benthem & Keulen is bekroond met de Computable Award 2016 voor haar mobiele Legal Tech oplossing: de VBK Transitie App en is met de Litigation Valuator genomi- neerd voor de Computable Award 2018. Van Benthem & Keulen behoort tot de top van snelst groeiende kantoren van Nederland en bekleedt positie 21 van de Top 50 kantoren van Nederland.

VanDoorne

Van Doorne

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij hun cliënten al bijna 90 jaar. Zij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik.

Van Traa Advocaten

Van Traa

Van Traa Advocaten is gespecialiseerd in de sectoren transport & logistiek, internationale handel en verzekeringen & aansprakelijkheid.

Bij grote calamiteiten helpen de specialisten van Van Traa niet alleen de problemen juridisch op te lossen, maar staan zij de cliënt op meerdere vlakken bij in het managen van de situatie, bijvoorbeeld bij de (crisis)communicatie.

Wij staan met beide benen op de grond, vinden persoonlijk contact met onze cliënten belangrijk en hechten aan een professionele en ontspannen werksfeer.

Vistra

Vistra

Werken bij Vistra betekent werken in een dynamische en internationale organisatie met enthousiaste, ambitieuze collega’s die elkaar op een positief-kritische manier aanmoedigen om als team het beste resultaat te behalen.

Een informele en weinig hiërarchische organisatie, waarin iedereen de ruimte en kansen krijgt om zijn of haar ambities na te streven. Geen week zonder een fanatiek potje (tafel)voetbal en een gezellige kantoorborrel.

221