STEP Commissie

STEP is in elke universiteitsstad vertegenwoordigd door een commissie onder leiding van een voorzitter. De commissies zullen samen met het STEP Bestuur de promotie van de STEP In-housedagen op zich nemen. Deze commissieleden studeren zelf aan de desbetreffende universiteit waar zij promoten, waardoor zij erg goed op de hoogte zijn van alle roosters en studieplekken. Ook hebben zij een groot persoonlijk netwerk in de universiteitsstad die zij kunnen bereiken voor de STEP In-housedagen. Dit alles zorgt voor een efficiënte promotie en bereikt STEP dus nog meer studenten. Wij als STEP bestuur wensen alle voorzitters en commissieleden veel succes komend jaar!

1

Commissie Leiden

Melinda van Os:

De STEP In-housedagen zijn écht een aanvulling op de studie Rechten: een kijkje in de praktijk krijgen, verschillende advocatenkantoren leren kennen en daarnaast zijn het ontzettend leuke en leerzame dagen. Wij, als STEP commissie Leiden, zouden het daarom elke rechtenstudent aanraden

Rusco

Commissie Groningen

Rusco Lamidi:

De STEP-commissie heeft de taak om studenten te inspireren en te motiveren. Je zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen.

unnamed

Commissie Utrecht

Willemijn Holm:

STEP is een goede manier om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van nevenactiviteiten. Je leert namelijk studenten enthousiast te maken, te informeren en te overtuigen. Daarnaast werk je in een leuk en gezellig team en leer je daarmee nieuwe studenten van je studie kennen. Kortom: je leert veel en je helpt het STEP-bestuur enorm. Ik heb een hele leuke periode gehad!

chris van es

Commissie Amsterdam

Chris van Es:

Een commissie bij een organisatie als STEP is natuurlijk erg leerzaam, maar buiten dat werk je ook samen met de leukste mensen. De perfecte manier om je voor je studie in te zetten dus!

IMG_9840!

Commissie Tilburg

Floor Hintzen:

Een prachtige loopbaan binnen de advocatuur of het bedrijfsleven begint bij STEP.

STEP zoekt commissieleden!

Voor de najaarscyclus van 2017 van september tot eind oktober (8 weken) zijn wij weer op zoek naar nieuwe commissieleden. Heb jij naast je studie zin in een nieuwe uitdaging? Ben jij sociaal en communicatief vaardig? Lijkt het jou leuk om de STEP In-housedagen onder de aandacht van rechtenstudenten te brengen op jouw universiteit? Solliciteer dan voor de STEP commissie van jouw universiteit door je CV en motivatie te mailen! Voor vragen kun je ons ook altijd mailen.

216