STEP Commissie

STEP is in elke universiteitsstad vertegenwoordigd door een commissie onder leiding van een voorzitter. De commissies zullen samen met het STEP Bestuur de promotie van de STEP In-housedagen op zich nemen. Deze commissieleden studeren zelf aan de desbetreffende universiteit waar zij promoten, waardoor zij erg goed op de hoogte zijn van alle roosters en studieplekken. Ook hebben zij een groot persoonlijk netwerk in de universiteitsstad die zij kunnen bereiken voor de STEP In-housedagen. Dit alles zorgt voor een efficiënte promotie en bereikt STEP dus nog meer studenten. Wij als STEP bestuur wensen alle voorzitters en commissieleden veel succes komend jaar!

Eline Teeuwen

Commissie Leiden

Eline Teeuwen:

Mijn naam is Eline Teeuwen, derdejaars rechtenstudent en met veel plezier voorzitter van de STEP commissie in Leiden. Sinds kleins af aan wist ik al dat
ik Rechten wilde gaan studeren. Toen ik uiteindelijk begon aan de studie, bleken er veel meer mogelijkheden te zijn dan ik van tevoren had gedacht. Rechtsgeleerdheid is een prachtige studie, maar hoe vind je de aansluiting met de praktijk hierna?
En waar kan het recht je allemaal brengen? De STEP-inhousedagen zijn dé manier om op een informele manier kennis te maken met bedrijven en kantoren. STEP brengt studenten en de arbeidsmarkt dichterbij mekaar en is zo de ideale manier om je verder te oriënteren naast/voor na je studie.

Gerhesdine Gambier

Commissie Amsterdam (VU)

Gerhesdine Gambier:

STEP is een mooie manier om jezelf te ontwikkelen, maar ook de manier om je medestudenten in contact te brengen met advocatenkantoren en bedrijven. De STEP In-housedagen zijn echt een aanvulling op je studie Rechten. Ik heb erg genoten van mijn tijd als commissielid! Ik heb nieuwe studenten leren kennen en heb mogen samenwerken met leuke mensen. Kortom, STEP is de ideale manier om je in te zetten voor je studie!  

Merel Kroneman

Commissie Utrecht

Merel Kroneman:

Mijn naam is Merel Kroneman en ik zit in mijn derde en tevens laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Als voorzitter van de STEP commissie Utrecht heb ik de enorme voordelen gezien die STEP te bieden heeft. De STEP In-housedagen zijn dé manier om kennis te maken met advocatenkantoren en om tevens je ge- zicht te laten zien. Het zijn onwijs leuke en informatieve dagen waar je veel van kunt leren. Ik raad jullie allemaal aan om je in te schrijven, omdat dit een goede manier is om te sfeer in de juridische wereld te proeven! Bovendien kun je bij STEP jezelf ook enorm ontwikkelen op het gebied van nevenactiviteiten. Dus schroom niet en geef je vooral op voor een van de STEP commissies! 

IMG_1351 Marit van Opstal

Commissie Amsterdam (UvA)

Marit van Opstal:

Mijn naam is Marit van Opstal, en ik heb dit jaar de eer om voorzitter van de STEP-commissie van de UvA te zijn. Ik ben momenteel vierdejaars fiscaal recht en rechtenstudent, en zie STEP als en mooie uitdaging om de student op een informele manier zoveel mogelijk kennis te laten maken met de praktijk. Een goede opstap naar de 'echte' juridische wereld, en daarnaast ook nog werken met de leukste mensen om je heen!

IMG_9840!

Commissie Tilburg

Floor Hintzen:

Een prachtige loopbaan binnen de advocatuur of het bedrijfsleven begint bij STEP.

STEP zoekt commissieleden!

Voor de voorjaarscyclus van 2018 van februari tot april (8 weken) zijn wij weer op zoek naar nieuwe commissieleden. Heb jij naast je studie zin in een nieuwe uitdaging? Ben jij sociaal en communicatief vaardig? Lijkt het jou leuk om de STEP In-housedagen onder de aandacht van rechtenstudenten te brengen op jouw universiteit? Solliciteer dan voor de STEP commissie van jouw universiteit door je CV en motivatie te mailen! Voor vragen kun je ons ook altijd mailen.

216